Nevděčný - Ward, Penelope, 1975- (Baronet, 2023)
Milostný román od americké autorky vypráví příběh Aspyn a Troye. Tihle dva se znají od střední školy. Po deseti letech od posledního setkání, se o sobě mohou dozvědět mnohem příjemnější věci než kdysi. A tak je tu šance napravit dřívější křivdy.