Velká jízda začíná : na motorce po šesti kontinentech - Brezovar, Igor, 1973- (Jota, 2023)
Vyprávění doplněné fotografiemi a mapkami z cest muže, který na motorce objel svět. V sedle motorky najel půl milionu kilometrů, navštívil šest kontinentů.