Ovládnutí života : toltécký průvodce na cestě k osobní svobodě - Ruiz, Miguel, jr. (Esence, 2023)
Autor v knize odhaluje význam a transformační sílu starobylého duchovního centra Toltéků - starobylého pyramidového komplexu a města Teotihuacan a ukazuje čtenářům, jak mohou zažít hlubokou vnitřní proměnu a svobodu.