Fenomén Mbappé - Hermant, Arnaud, 1975- (Universum (Euromedia Group), 2023)
Nejlepší fotbalista současnosti. Mistr světa z roku 2018, nejlepší střelec šampionátu o čtyři roky později. V roce 2018, v necelých dvaceti letech, udělal velký přestup z Monaka do Paris Saint-Germain.