Hledání Aljašky - Green, John, 1977- (Yoli, 2023)
Příběh citlivého dospívajícího chlapce, který se mezi svými vrstevníky spíše ztrácí. Pak ale v jeho životě nastane vzrušující obrat k lepšímu. Jenomže jak to tak už bývá, nic netrvá věčně.