Cry macho - Nash, N. Richard, 1913-2000 (Kontrast, 2023)
Dramatický příběh o poslední jízdě jedné hvězdy rodea. Mike dostane od svého šéfa úkol dopravit jeho problémového syna z Mexika do Texasu. Během náročné cesty se rodí dojemné přátelství. Knižní předloha úspěšného filmu s Clintem Eastwoodem.