Jizvy plné beznaděje - Ahnhem, Stefan, 1966- (Euromedia Group, 2024)
Kolegyně Fabiana Riska na stopě vrahů, kteří nemají co ztratit... Nový temný případ od autora bestsellerové série s Fabianem Riskem.