Krátké pojednání o existenci a existujícím subjektu - Maritain, Jacques, 1882-1973 (Delfín (Triáda), 2023)
Kniha je filozofickým pojednáním o existenci a existujícím subjektu v kontextu existencialismu Tomáše Akvinského.