Silnější než smrt - Scottoline, Lisa, 1955- (Kontrast, 2024)
Historický román úspěšné americké autorky vypráví poutavý příběh o síle přátelství a lásky, který se odehrává v kulisách Věčného města v době, kdy mění životy vzestup italských fašistů.