Proč věříme dezinformacím? : strategická komunikace jako možná cesta z bludného kruhu - Kolomazník, Tomáš (Kniha Zlin, 2024)
Populárně-naučná publikace, v níž si autoři kladou za cíl ukázat, co bychom měli dělat, abychom se nedostali do pasti různých fám a konspiračních teorií.