Kočovný biograf pana Saita - Bjergfeldt, Annette (Host, 2024)
Román dánské autorky je láskyplným příběhem, který se odehrává během 1. poloviny 20. století na malém ostrově u Kanady, kam z rodné Argentiny uteče matka s dcerou.