Belmore Square. - Malpas, Jodi Ellen, 1980- (XYZ, 2024)
Milostný román odehrávající se na počátku 19. století v Anglii. Eliza je mladou inteligentní ženou, která netouží po manželství a dětech tak, jak se to předpokládá a vyžaduje. Proti své vůli je vržena na svatební trh.