Jak konat správně : o aktivitě z duchovního pohledu - Reinbergr, Tomáš, 1983- (Jiřina Kelnarová - Pupenec, 2024)
Autor nahlíží ve svých úvahách na otázku konání a aktivitu z duchovního pohledu a z pohledu vědomí ve spojitosti s aktivitou či pasivitou. Knížka obsahuje také citáty světových duchovních učitelů.