Sníh, sauna, Suomi - Ahonen, Michaela, 1989- (Jota, 2024)
Slovenka provdaná za Fina přibližuje zážitky ze života v severském státě. Autorka vypráví stylem jí vlastním, připojuje mnoho kuriózních a vtipných postřehů, cenných rad, a prozradí i místní vychytávky.