Paní Bovaryová - Flaubert, Gustave, 1821-1880 (CooBoo Classics, 2024)
Proslulé dílo francouzské literatury 19. století se v psychologickém příběhu nešťastně provdané ženy kriticky zabývá maloměstskou společností své doby.