Zadní dům : deník v dopisech : 12. červen 1942 - 1. srpen 1944 - Frank, Anne, 1929-1945 (Delfín (Triáda), 2024)
Po dvaceti pěti letech nový překlad deníkových záznamů židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.