Azurově šedá - Pejšová, Lucie, 2005- (Pointa, 2024)
Středověká young adult fantasy ze světa, kde o moc soupeří krutost se soucitem. Ukáže vám, že empatie umí být krásná i zrádná, a ne každý ji využívá v dobrém.