Odstíny mateřství : rozhovory s maminkami, které osud nešetřil - Kroužková, Barbora, 1973- (CPress, 2024)
Jak to vypadá, když se musíte vypořádávat s nepřízní osudu? Autorka o tom ví své. Rozhovory, ve kterých česká moderátorka a novinářka vyzpovídala převážně známé ženské osobnosti, se dotýkají těžkých témat, přesto jsou naplněné nadějí a láskou.