Kniha hvězd - Kmochová, Petra, 2004- (Pointa, 2025)
Sbírka básní, textů a myšlenek, které odrážejí pocity mladé dívky, jež se cítila jako hvězda, kterou každý přehlíží, protože nezáří nejjasněji na nebi.