Umění brát život s lehkostí : jak čelit výzvám a radovat se z každého dne - Ritter, Marie Luise, 1991- (Kazda, 2025)
Objevit či obnovit lehkost ducha a radost ze života mohou čtenáři s inspirativní knihou německé influencerky a spisovatelky, která upřímně sdílí příběhy o tom, jak zachovat klid ve stresových situacích i jak úspěšně čelit nesnadným životním výzvám.