Průzkumníci na Hoře čarodějnic - Bell, Alex, 1986- (Drobek, 2025)
Pokračování průzkumnické série z mrazivé divočiny. Stella Hvězdovločka Pearlová už se nemůže dočkat, až vyrazí na další výpravu, pak se však přihodí něco zlého. Zaútočí na ni zákeřná čarodějnice.