Tajný život Římanů - Sommer, Michael, 1970- (Vyšehrad, 2025)
Zajímavosti z málo známých skutečností z každodenního života starých Římanů; korupce, organizovaný zločin, užívání drog, černá magie, tajné náboženské obřady, sexuální život prostých římských občanů a císařů atd.