Ultrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?
Víte, čím krmíte sebe a své děti? Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. Odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíš než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Tulleken, Chris van, 1978- |
---|---|
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Brně :
Jan Melvil Publishing,
2024
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Proč nemám jíst jen brambůrky? /
Autor: Knighton, Kate
Vydáno: (2018) -
Co jíst, když ... : praktický domácí lékař /
Autor: Mandžuková, Jarmila, 1959-
Vydáno: (2003) -
Jídlo na prvním místě /
Autor: Hartwig, Dallas
Vydáno: (2014) -
Houbařská kuchařka /
Autor: Smotlacha, Miroslav
Vydáno: (1989) -
Sladká droga. co hrozí při nadměrné konzumaci cukru /
Autor: Fontana, Martina Fontana, Martina, 1967-
Vydáno: (2013)