Houbařský atlas s osvědčenými kuchařskými recepty : kniha slouží k poznání a určování středoevropských hub i k jejich využití /
Kniha uvádí všechny důležité houby vhodné ke sběru i s jejich možným použitím v kuchyni, ale zároveň i všechny nebezpečné, jedovaté houby.
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ottovo nakladatelství,
2004
|
Vydání: | 2. vyd., v Ottově nakl. 1. |
Edice: | Cesty
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Kniha uvádí všechny důležité houby vhodné ke sběru i s jejich možným použitím v kuchyni, ale zároveň i všechny nebezpečné, jedovaté houby. |
---|---|
Popis jednotky: | Barev. fot. |
Fyzický popis: | [18]s., 178 s.: il. ; 22 cm |
Bibliografie: | Bibliografie, rejstřík |
ISBN: | 80-7181-863-1 : |