Houbařský atlas s osvědčenými kuchařskými recepty : kniha slouží k poznání a určování středoevropských hub i k jejich využití /

Kniha uvádí všechny důležité houby vhodné ke sběru i s jejich možným použitím v kuchyni, ale zároveň i všechny nebezpečné, jedovaté houby.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Autor), Erhart, Josef, 1923- (Fotograf), Erhartová, Marie, 1937- (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ottovo nakladatelství, 2004
Vydání:2. vyd., v Ottově nakl. 1.
Edice:Cesty
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kniha uvádí všechny důležité houby vhodné ke sběru i s jejich možným použitím v kuchyni, ale zároveň i všechny nebezpečné, jedovaté houby.
Popis jednotky:Barev. fot.
Fyzický popis:[18]s., 178 s.: il. ; 22 cm
Bibliografie:Bibliografie, rejstřík
ISBN:80-7181-863-1 :