Stopařův průvodce Galaxií. Restaurant na konci vesmíru. 2. /

V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat, přičemž se opět něco přiučíme o historii a místopisu naší Galaxie, a také o gramatice pro cestovatele v čase....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Adams, Douglas, 1952-2001 (Autor)
Další autoři: Hollanová, Jana (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2008, 2011
Vydání:Vyd. 4
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Jednotka 63605 Dostupné  Požadavek