Předkrmy a dezerty. na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré , na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně /

Předkrmy a dezerty - vytříbená předehra nebo sladké finále? Zde najdete oboje: jemná sousta před hlavním chodem i sladké tečky po něm. Nebo si sestavíte kompletní menu z mnoha vybraných maličkostí . Menší porce plné vůní a různých chutí lze co nejrůzněji kombinov at a sestavit z nich vždy zajímavý...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Gugetzer, Gabriele-Sabine, 1956- (Autor)
Další autoři: Bischof, Harry (Fotograf), Štumpf, Eugen (Překladatel), Bischof, Tanja (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2010
Vydání:Vyd. 1
Edice:Pro chytré hospodyňky
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641
Jednotka 64927 Dostupné  Požadavek