Sedm tváří ovocnářství /
Publikace představuje ovocnářskou tradici i současnost ve vybraných moravských a slezských regionech, výsledky mapování starých a krajových odrůd ovoce, nechybí ani informace o tradičních způsobech zpracování či zajímavé regionální recepty.
Uloženo v:
Další autoři: | , , |
---|---|
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Bruntál :
Místní akční skupina Nízký Jeseník,
2012
|
Témata: | |
On-line přístup: | Odkaz na plný text Obálka |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Publikace představuje ovocnářskou tradici i současnost ve vybraných moravských a slezských regionech, výsledky mapování starých a krajových odrůd ovoce, nechybí ani informace o tradičních způsobech zpracování či zajímavé regionální recepty. |
---|---|
Fyzický popis: | 1 online zdroj (138 stran) : ilustrace |
ISBN: | 978-80-260-1921-3 |