Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování /
Američanka žijící ve Francii představuje zdravý způsob stravování, nezbytné ingredience na přípravu jídel a recepty francouzské kuchyně.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Bard, Elizabeth (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Nováková, Yvetta (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Motto,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Autor: Child, Julia, 1912-2004
Vydáno: (2014) -
Paříž, město lásky a nenávisti /
Autor: Kašpar, Zbyněk, 1970-
Vydáno: (2022) -
Francouzská revoluce : jen krůček od gilotiny /
Autor: Válková, Veronika, 1970-
Vydáno: (2022) -
Černé roucho /
Autor: Moore, Brian, 1921-1999
Vydáno: (2022) -
Poslední souboj : skutečný příběh o zločinu, skandálu a rivalském klání ve středověké Francii /
Autor: Jager, Eric, 1957-
Vydáno: (2022)