Vejce nebo slepice. [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny /
Kuchařské recepty na přípravu rozmanitých pokrmů z drůbeže běžné i méně dostupné na našem trhu - kuřat, hus, kachen, krůt, holubů, křepelek, perliček, slepic, kohoutů, bažantů, i vajec
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
On-line přístup: | http://www.obalkyknih.cz/file/toc/63716/pdf |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Internet
http://www.obalkyknih.cz/file/toc/63716/pdfDospělé oddělení
Signatura: |
641.55:637.55
|
---|---|
Jednotka 67233 | Dostupné Požadavek |