Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Kadlec, Pavel, 1940- (Autor), Melzoch, Karel, 1958- (Autor), Voldřich, Michal (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Ostrava :
Key Publishing,
2010
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: | Monografie
|
Témata: |
potravinářství
> potraviny
> výroba
> průmysl
> zásady
> technologie
> konzervace
> maso
> mlékárenství
> oleje
> tuky
> fermentace
> sacharidy
> pochutiny
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Československá vlastivěda.
Vydáno: (1929) -
Tuk - velké překvapení : proč máslo a sýr patří ke zdravé stravě /
Autor: Teicholz, Nina
Vydáno: (2016) -
Zavařujeme jinak : inspirace pro každý den-- /
Vydáno: (2007) -
Špaček v porcelánu, aneb, Etiketa, vole! /
Autor: Špaček, Ladislav
Vydáno: (2011) -
Příručka SAS. První pomoc pro přežití /
Autor: Mac Nab, Chris
Vydáno: (2006)